DETAIL SÝRU

https://www.wineandgallery.cz/541-thickbox_default/pecorino-sardo-semi-stagionato-250gr.jpg

Pecorino Sardo semi-stagionato cca 250gr

Sardinské pecorino je sýr z ovčího mléka vyráběný na Sardinii. Kromě toho má 250 g polosyrového sardinského Pecorina polorozvařenou pastu, hladkou kůru tmavě žlutohnědé barvy. Na druhé straně má bíložlutou, lehce slámově zbarvenou pastu bez očí a zrnitou strukturu. Jedná se o sýr, který je velmi ceněný pro svou typicky pikantní chuť. V průběhu zrání sýr získá více chuti. Je velmi chutný a hodí se i jako stolní sýr.
Alergeny : mléko

Pro zajištění optimální konzervace se doporučuje uchovávat výrobek na chladném a suchém místě při teplotě v rozmezí: + 4 °C / + 14 °C.

Výrobce:

Obsah tuku v sušině:

Váha:

Cena za kg:

Použití:

Bongetta Formaggi Srl 

33% 

200-300 gr 

609 ,- Kč  

Vynikající sýr, který si můžete vychutnat u stolu v prvních měsících zrání, zatímco po dozrání se skvěle hodí ke strouhání jako příloha k prvním chodům. Kůrka není jedlá. 

Skladem

609 ,- Kč/kg
s DPH

PRODUKTY STEJNÉHO VÝROBCE

PODOBNÉ PRODUKTY

Nákupní košík je prázdný.

Celkem s DPH 0 ,- Kč

NÁŠ TIP